Meet the band! #4 Ruben

Hey, ik ben Ruben!

Ik vind het gaaf om als bassist – samen met de drummer – de basis te kunnen neerleggen van een nummer. Het is in Brand New ook een genot om te zien hoe de rest van de band er weer op voortbouwt en hoe we samen goed en gezellig muziek kunnen maken.

Sinds ik in Brand New ben gaan spelen ben ik nog bewuster bezig met mijn geloof, waaronder bijvoorbeeld onze rol als band om via muziek iets van God te laten horen. Dit wil ik bovendien doen door mee te werken aan de teksten van toekomstige eigen nummers!

‘Het lijkt me geweldig om verder te groeien als band.’

Het lijkt me geweldig om verder te groeien als band: het maken van eigen nummers, het opnemen van onze muziek, muziekvideo’s, in voorprogramma’s staan en natuurlijk ook een keer de hoofdact zijn (EO-jongerendag klinkt als een goed begin :P).

Ik hoop dat we deze weg samen met God mogen gaan en zo via onze muziek mensen bij Hem mogen brengen.

Volg Brand New op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.